Åbent Hus -Kunsten flytter ind i CS

Åbent Hus -Kunsten flytter ind i CS

Lørdag, oktober 12, 2019 - 14:00 til 18:00

Vi er stolte og glade for at kunne præsentere kunstneren Lars Christian Kræmmer. Han lavede omslaget til bogen om CitySwingers’ skønne Q’er, Blot til lyst.

Vi holder åbent hus Lørdag den 12/10-19 Fra kl.14:00-18:00. Her vil alle være velkomne, om du bare er nysgerrig på vores miljø eller er fast gæst. I disse timer beholder vi tøjet på og nyder kunstnerens streg.

Vi byder på lidt salt samt lidt af drikke, der vil også være erfarne swingere fra vores crew, som vil kunne vise rundt og guide om, hvordan man kommer godt ind i vores miljø.

Lars er bl.a. kendt for sin artmoney. Kunne du tænke dig at få dig selv foreviget på en kunst-pengeseddel nøgen, så har du nu muligheden. Det er gratis at blive tegnet, og hvis du ønsker at få din originale artmoney med hjem, så kan den købes for kun 200 kr.

Ønsker du at få dig selv på væggen i et af kunstnerens klassiske værker, så kan du tage en snak med ham. De måler 24x32 cm og koster kr. 3500.

Kom og nyd klubben en dag hvor du kan få en snak med kunstneren, se ham arbejde samt se Skandinavenes mest besøgte klub og høre om vores verden…
-hvis du altså ikke kender den i forvejen…

Tjek Lars ud her: www.kraemmer.dk
Læs om artmoney her: www.artmoney.org