CS Tantra Skole

CS Tantra Skole

Søndag, november 22, 2020 - 13:00 til 15:00

Tantra-Skole, hvor vi tager forskellige tantriske teknikker op, som du kan lære.
Alle lektioner kan tages hver for sig og alle er velkomne, nybegyndere såvel som erfarene, det kræver blot lyst, åbenhed og nysgerrighed.

Dagens tema: tantra-massage intro:

I får indsigt i de basale tantra energier i både at være den givende og være den der modtager.

Her er hele kroppen i fokus hvor man som par får redskaber til lære at styre ens liderlige energi med henblik på at skabe nærvær og samhørighed i kontakten med hinanden.

I vil blive guidet igennem massagen og der er lagt fokus på at vejrtrækningen og berøringer med henblik at intensivere jeres erotiske energi. Der er fokus på hele kroppen som et seksuelt organ og nysgerrighed på at hvad der opstår når i som par rører ved hinanden.

Obs. der kan tilmeldes fra den 15/11

Vi har plads til 6 par, og lektionerne vil være for alle, også begyndere. Man tilmelder sig som par ( MK/MM/KK ) og kan kun tilmelde sig som par
( singler uden parprofil nævner hvem de er partner med, husk det kræver profil på siden at deltage ). Selve kurset er gratis, men man betaler aften entre i klubben.
Al tilmelding skal ske til profilen kæresten ( først til mølle ) - og ved at skrive sig på i vi kigger forbi ( Krav for at kunne deltage ).
Er der ikke plads laver vi en venteliste på 2 par, så husk at melde afbud senest kl.10:00 på dagen hvis i bliver forhindret.
Da der er rift om pladserne, og vi desværre oplever at flere og flere "glemmer" at melde afbud eller gør det i sidste øjeblik, ser vi os desværre nødsaget at lukke for fremtidige tilmeldinger, hvis ikker der meldes fra inden kl.10:00 på dagen.
Vi bruger mange kræfter og meget energi på disse events, så vær søde at respektere dette, til alles glæde.

Området omkring Par-Rummet og Guld-Rummet kan være lukket under eventet.