CS Tantra Skole.

CS Tantra Skole.

Søndag, oktober 25, 2020 - 13:00 til 15:00

Tantra-Skole, hvor vi tager forskellige tantriske teknikker op, som du kan lære.
Alle lektioner kan tages hver for sig og alle er velkomne, nybegyndere såvel som erfarene, det kræver blot lyst, åbenhed og nysgerrighed.

Dagens tema: Tantramassage med fokus på kvinden.

Her lærer vi om hvordan vi kan bruge tantramassagen med henblik at give yonimassage eller underlivsmassage og udforske det på en erotisk måde. Men der er forsat fokus på at få hele kroppen med under tantra massagen for at kunne give kvinden nærværende og erotisk nydelse. Hvis det er muligt, vil der være en demo model tilstede hvor jeg bedre kan vise og guidet til dem , der har behov for det.

Obs. der kan tilmeldes fra den 18/10

Vi har plads til 6 par, og lektionerne vil være for alle, også begyndere. Man tilmelder sig som par ( MK/MM/KK ) og kan kun tilmelde sig som par
( singler uden parprofil nævner hvem de er partner med, husk det kræver profil på siden at deltage ). Selve kurset er gratis, men man betaler aften entre i klubben.
Al tilmelding skal ske til profilen kæresten ( først til mølle ) - og ved at skrive sig på i vi kigger forbi ( Krav for at kunne deltage ).
Er der ikke plads laver vi en venteliste på 2 par, så husk at melde afbud senest kl.10:00 på dagen hvis i bliver forhindret.
Da der er rift om pladserne, og vi desværre oplever at flere og flere "glemmer" at melde afbud eller gør det i sidste øjeblik, ser vi os desværre nødsaget at lukke for fremtidige tilmeldinger, hvis ikker der meldes fra inden kl.10:00 på dagen.
Vi bruger mange kræfter og meget energi på disse events, så vær søde at respektere dette, til alles glæde.

Området omkring Par-Rummet og Guld-Rummet kan være lukket under eventet.