Privatlivs politik

Om privatlivs politikken

Os 'Driftsselskabet 7x ApS', som ejer og opererer Swingeren.dk respekterer dit privatliv og er bundet til at beskytte de personlige data vi har om dig. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bekymringer om denne privatlis politik, så gå venlist i bunden af denne side, hvor du kan finde kontakt-information.
Swingeren.dk har kontrollen over de personlige data der er indsamlet, og er ansvarlig for processering og sletning af disse data.

Swingeren.dk er et socialt netværk, som giver brugere mulighed for at dele deres indhold, som billeder og video, så andre brugere kan få adgang til det, eller begge dele. Denne privatlivs politik forklarer vores praksis i forbindelse med hvordan vi indsamler og processerer vores om dig.

Den personlige data vi gemmer
Vi indsamler information, som kan identificere, relatteres til dig, og muligvis blive knyttet direkte, eller indirekte, til dig, derudover indsamler vi data, der ikke knytter direkte til dig, men kan være accossieret med dig, som f.eks. statistik - disse data vil blive håndteret på samme måde, som dine personlige data.

Hvordan din personlige data bruges
Dine personlige data vil kun være tilgængelige for andre brugere, som har et fuldt medlemsskab (enten betalt via swingeren.dk, eller opnået ved besøg i en af klubberne)
Alt indhold vil være tilgængeligt for vores moderatører, for at sikre at inholdet er passende, etisk og ikke mindst lovligt.
Adgang til brugerens indhold og personlige data vil blive fjernet fra websitet, hvis brugeren vælger at slette sin konto.
Din data vil desuden blive brugt i forbindelse med at:

  • Udvikle, forbedre, operere websitet
  • At kommunikere med dig, verifisering af alder, svare på eventuelle support-spørgsmål og dele information onkring websitet
  • At overvåge bedrageri, eller ulovlig aktivitet.
  • At overholde loven, regler og beskytte rettigheder og sikkerhed.

Du kan desuden blive kontaktet for at verificere din alder da vi ikke tillader adgang til nogen under 18 år - ved aldersverifikation vil ingen identitiets-information blive gemt hos os.

Beskyttelse af dine data
Vi bruger rimelige og passende fysiske, tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger designet til at fremme sikkerheden af vores systemer og beskytte fortroligheden, integriteten, tilgængeligheden og modstandsdygtigheden af personlige data. Disse sikkerhedsforanstaltninger omfatter: (i) kryptering af personlige data, hvor vi finder det passende; (ii) tage skridt til at sikre, at personlige data er sikkerhedskopieret og forbliver tilgængelige i tilfælde af en sikkerhedshændelse; og (iii) periodisk test, vurdering og evaluering af effektiviteten af vores sikkerhedsforanstaltninger.
Da der bliver taget backups af websitet vil dine brugerdata stadig være i vores backup-system 1 måned.

Payment information:
Betalinger foretaget af brugere for at få adgang til indhold behandles af vores tredjeparts betalingsudbydere. For eksempel, når du foretager en betaling, der behandles af en betalingsudbyder, vil du give denne tredjepart dit kreditkortnummer, kreditkortudløbsdato og sikkerhedskode, som de behandler og opbevarer i henhold til deres privatlivspolitik og vilkår i service. Vi modtager ikke dit fulde kreditkortnummer, kreditkortets udløbsdato eller sikkerhedskoden. I stedet giver betalingsudbyderen os et "token", der repræsenterer din konto, dit korts udløbsdato, korttype og de første to og sidste fire cifre i dit kortnummer.

Kontakt

Swingeren.dk drives af:

Driftsselskabet 7X Aps
Limfjordsvej 41, st. tv
2720 Vanøse
Danmark
email: info@swingeren.dk