Om CitySwingers2

Om Klubben

Cityswingers2 er CitySwingers lille uartige søsterklub, den ligger i XXDark's gamle lokaler -og som i gamle dage, er det en klub hvor grænserne for sex er meget brede.

Det er i denne klub vi holder vores berømte GB og Bukakke set-up’s, her kan en enkel pige være midtpunkt for op til 50-100 fyre igennem mange timer, eller hun kan have udvalgt 5-10 som faldt i hendes smag. Det er i denne klub hvor der til specielle Bi-events møder 50-100 gæster op og knalder på kryds og tværs.
Men det er også det sted, hvor de intime lokaler danner de perfekte rammer til Par-aftner, eller YSN for alle de unge ( og ofte nye).
Under events vil du jævnligt støde på work-shop's, her har 15-30 gæster klubben for sig selv, imens de lærer om f.eks. tantra eller japansk bondage.

Klubben består af en stor SM-afdeling, flere åbne rum med madrasser med plads til flere, her er 3 private rum hvor man kan lukke døren, de har alle glory-holes som man kan proppe til.

Over alt i klubben kører der skærme med pornofilm.

Når du kommer bliver du mødt af omklædning med et privat rum, hvis du har brug for at være dig selv når du skifter.

I baren finder du vand, kaffe, the og sodavand samt vin og øl ( vi gider ingen berusede ), det er også i baren du finder håndklæder og hvad du ellers har brug for til et frækt besøg

Alt er inkl. i entre prisen ( også fri bar )

Klubben kører på frivillig ulønnet basis. Det vil sige, at de værter og værtinder du/I modtages af, også eraktive brugere af klubben. De hjælper til i klubben af interesse for at være med til at køre stedet og skabe en så god og fræk stemning, som muligt. De eneste lønnede er chefen og Kæresten. Derfor, behandl vores personale godt, de yder en kæmpe indsats for at bibeholde den klub vi elsker.

Har du spørgsmål omkring klubben, skriv til profilen Chefen eller info@cityswingers.dk

 

Åbningstider

Mandag:  12:00 - 24:00

Tirsdag :  12:00 - 24:00

Onsdag : LUKKET

Torsdag : 12:00 - 24:00

Fredag :  12:00 - 01:00

Lørdag :  18:30 - 02:00 Rundvisning fra 1830

Søndag : LUKKET

 (Bemærk:Dørene lukkes kl.23:00 alle dage)
 

Priser CS2

Husk onsdag og søndag er der lukket i cs2, her henvises til CS1

Kvinder: 100 kr.

Mænd: 200 kr.

Gæstemand: 300 kr.

Par: 200 kr.

Gæstepar: 300 kr.

Transperson: 100 kr.

Fredag og Lørdag efter kl.18:00

Kvinder: 100 kr.

Mænd: 300 kr.

Gæstemand: 400 kr.

Par: 300 kr.

Gæstepar: 400 kr.

Transperson: 100 kr.

Bemærk at har du profil på hjemmesiden betaler du ikke gæstepriser, men almindelig entre, dvs ikke som gæstemand, gæstekvinde osv. 

NB. Der opkræves differencen mellem dag og aftentakst, hvis man ønsker at blive efter kl.18:00.

Vi giver 50% på nr.2 entre samme dag. Dog ikke Fredag og Lørdag. Rabatten kan kun opnås ved indtjekning med profil.

Bemærk vi tager kun imod kontanter og MobilePay.

Når der er betalt entré er man medlem i klubben i 4 måneder (kræver at man oplyser sit profilnavn)
Ved Events kan være en højere pris end normalt. Se nærmere under menupunktet EVENTS

 

Dresscoden i CitySwingers2:

Mænd har boxer shorts på eller mindre, kvinder er erotisk klædt på, undertøj, underkjole,lingeri eller mindre.
Kvinder må gerne have indendørs sko på i klubben, dog skal sko med hæle af inden man går på nogen madrasser.

Alle former for fetish og sexede outfits som boots, lak, læder osv. er meget velkomne, det gælder både mænd og kvinder.

Hvad vi ikke ønsker er "hverdagstøj" som almindelige sokker, T-shirts osv. samt håndklæder om livet, det er til enhver tid værtinden som definerer grænsen.

Adresse

Godsbanegade 20
1722 København V
Telefon: 32 17 57 45
 

Email: Info@cityswingers.dk

Gode råd til alle nye piger:
 
1. Den personlige hygiejne skal selvfølgelig være i orden - dette er for din egen skyld og alle andres. Der er altid mulighed for at få et håndklæde mere til et bad når man kommer i klubben.
 
2. Husk det er en gammel fordom at piger skal være pæne prinsesser og ikke må følge deres lyster og fantasier, mens det er i orden mænd har det sjovt og får lidt frækt - hos os er det tilladt at stå ved sine lyster ;-) 
 
3. Husk ingen forventer du er AKTIV når du besøger klubben - Det kan godt tage lidt tid at samle mod til at følge sine lyster, det er ALTID dig selv som bestemmer tempoet.
 
4. I baren vil man altid kunne finde en livline i form af personalet der altid kan hjælpe dig med gode råd, og der findes ikke for frække eller dumme spørgsmål -  Vi er der for at hjælpe dig. Hos os er værterne forøvrigt altid selv swingere. 
 
5. Et nej er altid et nej, og dette skal alle respekteres af alle gæster. 
 
6. Kontakt foregår tit i de frække rum v.h.a. øjenkontakt og et frækt smil - så husk at vise tydeligt hvad du ønsker.
 
7. Som singlepige vil du altid få meget opmærksomhed i klubben når du går rundt og kigger - men husk INGEN må røre uden at have fået lov. Skulle du opleve nogen som ikke forstår dit nej så tag fat i personalet med det samme 
 

Gode råd til alle nye par

Velkommen til vores frække klub.
 
Her på siden kan I læse de almindelige regler der gælder i klubben - og det er vigtigt for alle at disse bliver overholdt for at klubben fungerer bedst muligt.
 
Derudover vil vi prøve at give jer nogle enkle tips for at finde rundt i denne verden.
 
1. Den personlige hygiejne skal selvfølgelig være i orden - dette er for jeres egen skyld og alle andres. Der er altid mulighed for at få et håndklæde mere til et bad når man kommer i klubben.
 
2. Husk ingen forventer I er AKTIVE når i besøger klubben - Det kan godt tage lidt tid at samle mod til at følge sine lyster, det er ALTID jer selv som bestemmer tempoet.
 
3. I baren vil man altid kunne finde en livline i form af personalet der altid kan hjælpe jer med gode råd, og der findes ikke for frække eller dumme spørgsmål -  Vi er der for at hjælpe jer. Hos os er værterne forøvrigt altid selv swingere. 
 
5. Et nej er altid et nej, og dette skal alle respekteres af alle gæster. 
 
6. Kontakt foregår tit i de frække rum v.h.a. øjenkontakt og et frækt smil - så husk at vise tydeligt hvad I ønsker.
 
7. Som par vil I altid få meget opmærksomhed i klubben når i går rundt og kigger - men husk INGEN må røre uden at have fået lov. Skulle I opleve nogen som ikke forstår jeres nej så tag fat i personalet med det samme og lad dem tage konflikten.
 
8. Alle som overtræder klubbens regler kan blive bortvist uden yderligere varsel - Det er altid værten der bestemmer.
 

Gode råd til alle nye mænd

Velkommen til vores frække klub.
 
Her på siden kan du læse de almindelige regler der gælder i klubben - og det er vigtigt for alle at disse bliver overholdt for at klubben fungerer bedst muligt.
 
 
Derudover vil vi prøve at give dig nogle enkle tips for at finde rundt i denne verden.
 
1. Den personlige hygiejne skal selvfølgelig være i orden - dette er for din egen skyld og alle andres. Der er altid mulighed for at få et håndklæde mere til et bad når man kommer i klubben.
 
2. Lad være med at følge efter andre - Dette øger ikke dine muligheder for at få kontakt. 
 
3. Mange piger og par syntes det er frækkere at se en mand i nogle flotte boksershorts, end at han har et håndklæde omkring livet.
 
4. Sikker SEX er en selvfølge, og de brugte kondomer skal afleveres i skraldespanden (brugte kondomer er ikke rare at træde i!)
 
5. Vær sikker på at du er inviteret til leg inden du begynder at deltage - Er du i tvivl, så afvent. 
 
6. Langt den største del af kontakten i de frække områder foregår ved øjenkontakt. Lad være med at forstyrre legen ved at begynde med berøring. 
 
7. Sørg for at holde en passende afstand - det er ikke sjovt hvis andre kommer alt for tæt på når de ikke er inviteret til at være en del af legen.
 
 
 

 

Groups audience: 
Group content visibility: 
Offentlig - synlig for alle brugere