Om CitySwingers2

 

Har du spørgsmål omkring klubben, skriv til profilen Chefen eller Kæresten

 

Åbningstider

man-torsdag 12:00 - 24:00
fredag 12:00 - 02:00
lørdag 14:00 - 02:00
søndag 14:00 - 24:00

Bemærk dørene lukkes en time før.
 

Priser

Kvinder:
Gratis entré

Transer:

Alle dage kr. 100,-

Når der er TV/TS-shemale-crossdresser events. Gratis

 

Par:
Søndag - Torsdag: Gratis

Fredag og Lørdag inden kl.18:00: Gratis
Fredag og Lørdag fra kl.18:00: kr. 200,-

(Er man ankommet inden kl.18:00 en Fredag eller Lørdag, og ønsker man at blive til efter kl.18:00, så betaler man aften entre.)

 

Mænd:

Søndag - Torsdag kr. 200,-

Fredag & Lørdag fra kl.18:00 kr. 300,-

Gæstemænd + 100,- alle dage.

(Bemærk vi tager ikke imod Dankort)

(Er man ankommet inden kl.18:00 en Fredag eller Lørdag, og ønsker man at blive til efter kl.18:00, så betaler man 100.- kr ekstra.)
Er der mange gæster, eller er fordelingen/stemningen lidt skæv forbeholder vi os retten til at prioritere par/piger og stamgæster.
(Bemærk vi tager ikke imod dankort.)

Dresscoden i CitySwingers2:

Som kvinde har du vide grænser og du må som udgangspunkt have det på du trives i.
Vi forventer du prøver at have en erotisk tone i dit tøj, men det kan både være nederdele, legginds underkjoler, skjorter osv,
Alt er ok bare du prøver og trives, selvfølgelig er lingeri og nøgenhed mere end velkommen

Som mand har du også mange muligheder, jeans T-shirts og lign. er fint, så længe vi kan se at du har tænkt lidt over det, dog er man bar enten foroven eller forneden (boxere tilladt ). Kommer du lige fra arbejde og er eksempelvis murer, må du smide tøjet tage et bad og posere i dine bokser shorts, er din trøje fyldt med kaffe pletter så må du vise bar overkrop.Vi vil elske at se alle former for fetish, og selvfølgelig er nøgenhed en velkommen mulighed.

Tv’er, shemale, crossdressere, skal i tjekke ind under denne katogari så forventer vi at i gør noget ud af jer selv, når i gør det så er i elsket og dronninger i vores klub.

Vi ønsker ikke over tøj og udendørs sko i klubben.
Høje hæle, støvler i alle former, hvis de bliver brugt til indendørsbrug, vil altid klæde klubben.
Er du i tvivl, så send profilen chefen et brev og han vil guide.

Adresse

Godsbanegade 20
1722 København V
Telefon: 32 17 57 45
 

Om Klubben

Cityswingers2 er CitySwingers lille uartige søsterklub, den ligger i XXDark's gamle lokaler -og som i gamle dage, er det en klub hvor grænserne for sex er meget brede.

Det er i denne klub vi holder vores berømte GB og Bukakke set-up’s, her kan en enkel pige være midtpunkt for op til 50-100 fyre igennem mange timer, eller hun kan have udvalgt 5-10 som faldt i hendes smag. Det er i denne klub hvor der til specielle Bi-events møder 50-100 gæster op og knalder på kryds og tværs.
Men det er også det sted, hvor de intime lokaler danner de perfekte rammer til Par-aftner, eller YSN for alle de unge ( og ofte nye).
Under events vil du jævnligt støde på work-shop's, her har 15-30 gæster klubben for sig selv, imens de lærer om f.eks. tantra eller japansk bondage.

Klubben består af en stor SM-afdeling, flere åbne rum med madrasser med plads til flere, her er 3 private rum hvor man kan lukke døren, de har alle glory-holes som man kan proppe til.

Over alt i klubben kører der skærme med pornofilm.

Når du kommer bliver du mødt af omklædning med et privat rum, hvis du har brug for at være dig selv når du skifter.

I baren finder du frugt og lidt salt, samt kaffe, the og sodavand -og efter kl.18:00 er der vin og øl ( vi gider ingen berusede ), det er også i baren du finder håndklæder og hvad du ellers har brug for til et frækt besøg

Alt er inkl. i entre prisen ( også fri bar )

Klubben kører på frivillig ulønnet basis. Det vil sige, at de værter og værtinder du/I modtages af, også er aktive brugere af klubben. De hjælper til i klubben af interesse for at være med til at køre stedet og skabe en så god og fræk stemning, som muligt. De eneste lønnede er chefen og Kæresten. Derfor, behandl vores personale godt, de yder en kæmpe indsats for at bibeholde den klub vi elsker.

Groups audience: 
Group content visibility: 
Offentlig - synlig for alle brugere