Om CitySwingers2

Om Klubben

CitySwingers2 er vores lille uartige søsterklub, den ligger i XXDark's gamle lokaler -og som i gamle dage, er det en klub hvor grænserne for sex er meget brede.

Det er i denne klub vi holder vores berømte GB og Bukakke set-up’s, her kan en enkel pige være midtpunkt for op til 50-100 fyre igennem mange timer, eller hun kan have udvalgt 5-10 som faldt i hendes smag. Det er i denne klub hvor der til specielle Bi-events møder 50-100 gæster op og knalder på kryds og tværs.
Men det er også det sted, hvor de intime lokaler danner de perfekte rammer til Par-aftner, eller YSN for alle de unge ( og ofte nye).
Under events vil du jævnligt støde på work-shop's, her har 15-30 gæster klubben for sig selv, imens de lærer om f.eks. tantra eller japansk bondage osv.

Klubben består af en stor SM-afdeling, flere åbne rum med madrasser med plads til flere, her er 3 private rum hvor man kan lukke døren, de har alle glory-holes som man kan proppe til.

Over alt i klubben kører der skærme med pornofilm.

Når du kommer bliver du mødt af omklædning med et privat rum, hvis du har brug for at være dig selv når du skifter.

I baren finder du kaffe & the og sodavand samt øl,vand & vin. Herudover finder du alt hvad du har brug for i form af håndklæder, kondomer, glidecreme osv.

Har du spørgsmål omkring klubben, skriv til profilen Cheferne

Åbningstider

Mandag:  12:00 - 24:00

Tirsdag :  12:00 - 24:00

Onsdag :  LUKKET

Torsdag : 12:00 - 24:00

Fredag :  12:00 - 01:00

Lørdag :  19:00 - 02:00 

Søndag : LUKKET

Gratis rundvisning hver Lørdag kl. 18:30 alle er velkomne.

Bemærk : ingen entre efter kl 23:00 alle dage, er der få gæster sidst på aftenen, forbeholder vi os retten til at lukke før.

Priser

Medlemsskab i klubben er inkluderet i entrèen og gir 120 dages fri adgang til hjemmesiden ( kræver tjek ind med profi)

FREDAG & LØRDAG efter kl.18:00

Kvinder: 100 kr.

Mænd: 300 kr.

Par: 300 kr.

Transperson: 100 kr.

Gæstepris (mænd & par uden profil) +100,-

ALLE ØVRIGE DAGE/TIDER:

Kvinder: 100 kr.

Mænd: 200 kr.

Par: 200 kr.

Transperson: 100 kr.

Gæstepris (mænd & par uden profil) +100,-

Fredag opkræves difference mellem dag- og aftentakst hvis man ønsker at blive efter kl.18:00

Vi giver 50% rabat på anden entre samme dag, dog ikke Fredag og Lørdag. Rabatten kan kun opnås ved indtjekning med profil.

Entre kan betales kontant eller med MobilePay.

 

Dresscoden i CitySwingers2:

Mænd har boxer shorts på eller mindre, kvinder er erotisk klædt på, undertøj, underkjole,lingeri eller mindre.
Kvinder må gerne have indendørs sko på i klubben, dog skal sko med hæle af inden man går på nogen madrasser.

Alle former for fetish og sexede outfits som boots, lak, læder osv. er meget velkomne, det gælder både mænd og kvinder.

Hvad vi ikke ønsker er "hverdagstøj" som almindelige sokker, T-shirts osv. samt håndklæder om livet, det er til enhver tid værtinden som definerer grænsen.

Adresse

Godsbanegade 20
1722 København V
Telefon: 32 17 57 45
 

Email: Info@cityswingers.dk

 

Øvrige retningslinjer:

Her på siden kan du læse de almindelige regler der gælder i klubben - og det er vigtigt for alle at disse bliver overholdt for at klubben fungerer bedst muligt.
 
Derudover vil vi prøve at give dig nogle enkle tips for at finde rundt i denne verden.
 
Gode råd til alle nye piger:
 
1. Den personlige hygiejne skal selvfølgelig være i orden - dette er for din egen skyld og alle andres. Der er altid mulighed for at få et håndklæde mere til et bad når man kommer i klubben.
 
2. Husk det er en gammel fordom at piger skal være pæne prinsesser og ikke må følge deres lyster og fantasier, mens det er i orden mænd har det sjovt og får lidt frækt - hos os er det tilladt at stå ved sine lyster ;-) 
 
3. Husk ingen forventer du er AKTIV når du besøger klubben - Det kan godt tage lidt tid at samle mod til at følge sine lyster, det er ALTID dig selv som bestemmer tempoet.
 
4. I baren vil man altid kunne finde en livline i form af personalet der altid kan hjælpe dig med gode råd, og der findes ikke for frække eller dumme spørgsmål -  Vi er der for at hjælpe dig. Hos os er værterne forøvrigt altid selv swingere. 
 
5. Et nej er altid et nej, og dette skal alle respekteres af alle gæster. 
 
6. Kontakt foregår tit i de frække rum v.h.a. øjenkontakt og et frækt smil - så husk at vise tydeligt hvad du ønsker.
 
7. Som singlepige vil du altid få meget opmærksomhed i klubben når du går rundt og kigger - men husk INGEN må røre uden at have fået lov. Skulle du opleve nogen som ikke forstår dit nej så tag fat i personalet med det samme 
 

Gode råd til alle nye par

1. Den personlige hygiejne skal selvfølgelig være i orden - dette er for jeres egen skyld og alle andres. Der er altid mulighed for at få et håndklæde mere til et bad når man kommer i klubben.
 
2. Husk ingen forventer I er AKTIVE når i besøger klubben - Det kan godt tage lidt tid at samle mod til at følge sine lyster, det er ALTID jer selv som bestemmer tempoet.
 
3. I baren vil man altid kunne finde en livline i form af personalet der altid kan hjælpe jer med gode råd, og der findes ikke for frække eller dumme spørgsmål -  Vi er der for at hjælpe jer. Hos os er værterne forøvrigt altid selv swingere. 
 
5. Et nej er altid et nej, og dette skal alle respekteres af alle gæster. 
 
6. Kontakt foregår tit i de frække rum v.h.a. øjenkontakt og et frækt smil - så husk at vise tydeligt hvad I ønsker.
 
7. Som par vil I altid få meget opmærksomhed i klubben når i går rundt og kigger - men husk INGEN må røre uden at have fået lov. Skulle I opleve nogen som ikke forstår jeres nej så tag fat i personalet med det samme og lad dem tage konflikten.
 
8. Alle som overtræder klubbens regler kan blive bortvist uden yderligere varsel - Det er altid værten der bestemmer.
 

Gode råd til alle nye mænd

1. Den personlige hygiejne skal selvfølgelig være i orden - dette er for din egen skyld og alle andres. Der er altid mulighed for at få et håndklæde mere til et bad når man kommer i klubben.
 
2. Lad være med at følge efter andre - Dette øger ikke dine muligheder for at få kontakt. 
 
3. Mange piger og par syntes det er frækkere at se en mand i nogle flotte boksershorts, end at han har et håndklæde omkring livet.
 
4. Sikker SEX er en selvfølge, og de brugte kondomer skal afleveres i skraldespanden (brugte kondomer er ikke rare at træde i!)
 
5. Vær sikker på at du er inviteret til leg inden du begynder at deltage - Er du i tvivl, så afvent. 
 
6. Langt den største del af kontakten i de frække områder foregår ved øjenkontakt. Lad være med at forstyrre legen ved at begynde med berøring. 
 
7. Sørg for at holde en passende afstand - det er ikke sjovt hvis andre kommer alt for tæt på når de ikke er inviteret til at være en del af legen.
 
 
 

 

Groups audience: 
Group content visibility: 
Offentlig - synlig for alle brugere